Aan de slag bij DetaSafe

Werken voor DetaSafe is beduidend meer dan “een uitzendbaantje”. Om te beginnen wordt elke DetaSafe-kracht opgeleid voor de juiste kwalificaties en op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Vervolgens wordt elke DetaSafe-kracht niet zomaar losgelaten op een reeks willekeurige werkgevers, maar wordt gezocht naar de beste match voor DetaSafe-kracht en werkgever. De DetaSafe-kracht wordt bovendien begeleid door DetaSafe op het gebied van kennis en kunde. Zo ontstaat er een duurzame arbeidsrelatie tussen DetaSafe-kracht, werkgever en DetaSafe. 

Opleidingen 

DetaSafe helpt de DetaSafe-kracht en de opdrachtgever continu te verbeteren door ondersteuning en begeleiding van personeel en opdrachtgever bij de inzet en de taakuitvoering hiervan. DetaSafe zorgt zelf voor opleiding van de DetaSafe-krachten die worden ingezet. Werken bij DetaSafe is een stap voorwaarts in je carrière. 

Ben jij geschikt voor werken in de veiligheidssector? 

DetaSafe is gespecialiseerd in de veiligheidssector. Dat betekent niet alleen dat elke DetaSafe-kracht veilig werkt, maar ook werk in de veiligheidssector, als veiligheidswacht, mangatwacht, brandwacht en bijvoorbeeld veiligheidskundige. Ook 45-plussers met een mooie dosis ervaring in bouw, chemie, techniek, maritiem of bijvoorbeeld off-shore zijn daarom juist welkom bij DetaSafe. 

Aanmelden kan altijd

 Wil je afwisselend en verantwoord werken bij een van onze relaties, neem dan contact met ons op 

Direct inschrijven