Trainingen

Detasafe Werkt in je voordeel

Detasafe B.V. is de allround dienstverlener voor werk, opleidingen en ontwikkeling van veiligheidspersoneel. Wij zijn je partner voor alle vragen op het gebied van veiligheid. Detasafe B.V. fungeert zowel als uitzendbureau en werkt samen met haar zusterorganisatie NIVI BHV B.V. als het om veiligheidsopleidingen en/ of diensten gaat.

 

Vraag naar de mogelijkheden

 

 

Veiligheidsopleidingen via Nivi BHV B.V.

Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en vaardigheden op de werkvloer. Door ons grote netwerk en regionale betrokkenheid zijn we, doormiddel van ons uitzendbureau, in staat snel de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. Ook zijn we samen met NIVI BHV B.V. de partner op het gebied van veiligheidsopleidingen.

We hebben een uniek en modulair aanbod dat we op maat aanpassen aan jouw behoefte. Wat ons uniek maakt, is onze strategische advisering op het gebied van veiligheid.  

Op deze manier zorgen we voor een duurzame en flexibele inzet van personeel, zowel nu als in de toekomst. Zo werkt Detasafe B.V. in je voordeel!

 

Meer over opleidingen en cursussen 

 

Detasafe B.V. biedt u verschillende BHV cursussen en opleidingen via haar zusterorganisatie NIVI BHV B.V.. Bekijk de mogelijkheden en start vandaag nog!

Daarom kiest u voor NIVI BHV B.V.:

  • Persoonlijk contact en onze expertise (15 jaar ervaring)
  • Dé totaaloplossing op het gebied van veiligheid
  • Uitstekende opleidingsfaciliteiten
  • Al onze cursussen kunnen ook incompany gegeven worden

 

Aanbod:

 

Wilt u meer weten over cursussen die NIVI BHV aanbiedt? Bel direct: 0596 – 680 255 of bezoek onze website.
 

 

Neem contact op via Whatsapp